Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Cetinjski list ]

17. 06. 2024. 18:55 >> 21:11
Čitaj mi:

HAVARIJA NA CJEVOVODU

Dio Cetinja bez vode, cistijerna obilazi grad

Dio Cetinja danas je ostao bez vode oko 16.20 sati usljed kvara koji se desio na glavnom cjevovodu u Petrovgradskoj ulici, piše Cetinjski list.

Kako javlja Cetinjski list, iz cetinjskog “Vodovoda” su saopštili da će obustava trajati do otklanjanja kvara.

Kako su ranije naveli, “snadbijevanje vodom potrošačima u dijelu grada koji obuhvata prvu visinsku zonu (od Automota do ulice Pavla Rovinskog) obustavljeno je u 16.20 sati zbog havarije na glavnom distributivnom cjevovodu DN 350".

Obustava vode će trajati do sanacije kvara, a iz Vodovoda nijesu mogli dati preciznu informaciju kada će se kvar sanirati. 

Iz Vodovoda su takođe saopštili da će cistijerna obilaziti dio grada koji je bez vode.

Kako su kazali iz Vodovoda, cistijerna će prolaziti uz asistenciju i Vatrogasne službe, koji će dostavljati vodu građanima.

 

 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније