Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.B. [ Portal RTCG ]

15. 07. 2024. 17:05 >> 17:05

U CRKVI SVETOG DUHA

Najbolji studenti cetinjske Muzičke akademije nastupaju u Kotoru

Koncert najboljih studenata Muzičke akademije sa Cetinja održaće se u četvrtak, 18. jula, u Crkvi Svetog Duha, sa početkom u 21 sat, saopšteno je iz Kotor Arta.

Ulaz je slobodan.

Na koncertu nastupaju Milena Jovićević, viola i Marija Korać, violina, iz klase profesora Mihaila Bereznickog, Gorazd Dobrevski, klarinet iz klase profesora Petra Garića, Martina Kovačević, trombon, iz klase profesora Aleksandra Benčića, Milena Drašković, harmonika, iz klase profesroa Predraga Jankovića, kao i trio Abelia, u čijem sastavu su Maja Mijanović, violina, Emina Višnjić, violina i Manja Radoičić, klavir.

Klavirski saradnik na koncertu je profesor Oleksij Molčanov.

"Saradnja KotorArta i Muzičke akademije sa Cetinja je dugogodišnja. Svjesni smo da studenti trebaju što više javnih nastupa a pored koncerta tu je i KotorArt akademija koja pruža majstorske radionice kao neformalan a važan dio obrazovanja za mlade umjetnike i njihov razvoj. Pozivamo sve da dođu na koncert i time podrže naše mlade umjetnike", poručili su iz PR službe Festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније