Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

25. 07. 2024. 20:46 >> 20:46
Čitaj mi:

Ćulafić

"U Glavnom gradu raspad sistema kojem smo juče stali na kraj"

Odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada, Stefan Ćulafić rekao je da je raspadu sistema došao kraj juče na sjednici SO Glavnog grada.

"Današnja konferencija za štampu gradonačelnice Podgorice, Olivere Injac samo je pokazatelj u kakvom je rasulu sistem Glavnog grada. Ona koja je glavna i odgovorna za funkcionisanje sistema, krivicu za katastrofalno lošu realizaciju kapitalnog budžeta svaljuje na direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice", naveo je Ćulfić.

Kako je rekao, umjesto da preuzme odgovornost i podnese ostavku, jer predstavlja manjinu u gradskoj Skupštini i nema legitimitet za vršenje funkcije, "svoju nesposobnost pokazuje tako što prebacuje odgovornost na druge i to samo na one koji joj u sistemu nijesu po političkoj volji".

"Zaboravljajući Direkciju za imovinu i katastar, Vodovod i kanalizaciju doo, Puteve doo, zatim CEDIS, CGES i sve druge u sistemu, kako lokalnom tako i državnom, koji su skupa uvezani i sprovode odluke koje ona donosi”, kazao je Ćulafić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније