Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

25. 07. 2024. 17:35 >> 17:36

PODGORICA

Janović: Milatović izdao interese Podgorice

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović ostaće upamćen po izdaji interesa i obmani građana Podgorice, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad Tonći Janović.

“Jadno je koliko je nisko pao da ne može pobijediti svoju sujetu i zavist i da dok propada – želi da povuče sve sa sobom”, navodi se u saopštenju.

Janović smatra da je Milatović detaljno sve isplanirao sa DPS, URA, Vijesti, i, kako je kazao, takozvanim NVO kako bi proglasio izbore prije realizacije ES2, “sve od silnog straha, jer zna da mu ruši census”.

“Ostaće zapisano u našoj istoriji kako je predsjednik države Jakov Milatović, zbog sujete i ličnih ambicija, izdao izbornu volju birača sa DPS-om i njegovim satelitima, koji su 30 godina vladali našim životima i sudbinama i doveli nas do prosjačkog štapa. Manevar u Skupštini Podgorice ne samo da je osvetoljubiv i izdajnički, već i krajnje neodgovoran prema građanima Podgorice koji su glasali za Jakova i PES, kako bi se DPS razvlastio”, navodi Janović.   

On kaže da rušenjem vlasti u Glavnom gradu, Milatović obmanjuje javnost floskulama da je to put za bolju Podgoricu.

“Zaboravio je da PES nikada neće odustati od svojih ciljeva i da će rezultatima sačuvati povjerenje građana, još odlučnije i jače  nastavićemo da se borimo za napredak našeg Glavnog grada i naše države, za istinske promjene koje će donijeti bolji život svima bez izuzetka”, kazao je Janović

Poručio je da uz povećanje plata, penzija i sa još većom podrškom u Parlamentu PES vodi Crnu Goru u Evropsku uniju i radi na ekonomskoj slobodi građana Crne Gore.

“A ti Milatoviću nemoj da brineš, osigurao si svoj lični i politički poraz na predstojećim lokalnim izborima”, zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније