Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

O.Z.

04. 10. 2021. 15:04 >> 15:09

NEĆE PREKRŠTITI OBEĆANJE

Nurmagomedov odbacio mogućnost povratka u UFC

Bivši UFC šampion Habib Nurmagomedov rekao je da misli da ništa ne bi moglo da ga dovede u iskušenje da se vrati takmičenjima, pošto je obećao majci da će završiti karijeru nakon smrti oca.

Nurmagomedov je jedan od najboljih MMA boraca svih vremena. On se povukao prošlog oktobra neporažen sa svih 29 pobjeda, nekoliko mjeseci od smrti oca i mentora Abdulmanapa, koji je umro poslije komplikacija u vezi sa korona virusom.

Nurmagomedov je rekao da se povukao u savršeno vrijeme i da je to bila dobra odluka, prenio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

On je dodao da ga je prije nekoliko mjeseci predsjednik UFC Dejna Vajt pitao da razmotri mogućnost povratka u takmičenje.

Upitan da li postoji mogućnost za to, Nurmagomedov je rekao: "Ne, mislim da ne".

"Ne znam da li će se nešto promijeniti i malo poludim, nikada ne znate šta će se sjutra dogoditi. Kako sada stvari stoje, dobro sam, hvala bogu", dodao je 33-godišnji Nurmagomedov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније