Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

02. 03. 2023. 18:32 >> 18:32

UFC 285

Nakon tri godine pauze Džons se vraća u oktagon: Za šampionski pojas protiv Gana

Džon Džons, legendarni MMA borac odmjeriće snage sa Francuzem Sirilom Ganom u subotu na UFC 285 u Las Vegasu i borbi za prvaka teške kategorije.

To mjesto je sada upražnjeno jer je Fransis Nganu odlučio da napusti UFC zbog nesuglasica oko novog ugovora i zahtjeva koje je tražio.

Džons se vraća u oktagon nakon tri godine pauze i to u kategoriju u kojoj će da debituje, jer je 12 godina buo suvjerni vladar poluteške kategorije.

Imao je Amerikanac prije izlet u teškoj kategoriji ali još davne 2008. godine.

U svojoj bogatoj karijeri ima 28 mečeva, od kojih je 26 puta slavio , jednom je bilo nerješeno i samo jedan poraz (davne 2009. godine od Meta Hamila).

Gan je sa druge strane dugo vremena bio neprikonsoven u tajlandskom boksu, gdje nije znao za poraz oprobao se uspješno i u K1. a od 2018. godine je u UFC-u.

Ima 12 mečeva i 11 pobjeda, dok je poražen sudijskom odlukom upravo od bivšeg šampiona Fransisa Nganua.

Imao je skoro 20-a kilograma više od Džonsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније