Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 07. 2024. 18:51 >> 18:51
Čitaj mi:

NAŠ AS O KAPITENU REALA

Mijatović: Modrić bi trebao da se povuče

Kapiten hrvatske repreznetacije Luka Modrić potpisao je novi ugovor sa Real Madridom, pa će i naredne sezone igrati za "kraljevski klub", i to kao kapiten, pošto je zadužio traku nakon odlaska Naća u Saudijsku Arabiju.

Međutim jasno je da će Modrić biti opcija sa klupe, ali njegovo fudbalsko naslijeđe je toliko da ni Kilijan Mbape, nova zvijezda Reala nije ni pomislio da traži njegovu desetku.

Situaciju oko hrvatskog fudbalera komentarisao je i naš proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović, koji je bio i fudbaler i sportski direktor najtrofejnijeg kluba.

"Imao je i prošlo i ovo ljeto unosne ponude od drugih klubova. I opet je ostao. Bitno je što se mentalno pripremio da nije više prva opcija kod Anćelotija, i sada njihov odnos može da bude još bolji", kazao je Mijatović za španski radio "Kadena".

On je međutim dodao da bi Hrvat trebao da razmišlja o penziji kako klupskoj tako i reprezentativnoj.

"Ne znam hoće li da bude u narednom ciklusu za Mundijal 2026. u postavi Hrvatske, sa njim se to nikad ne zna. Međutim mislim da mu je vrijeme da to uradi. Mogao bi sada u Realu da ima posljednnju sezonu i oprosti se sa stilom", kazao je Mijatović.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније