Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ Beta ]

21. 07. 2024. 19:25 >> 19:35
Čitaj mi:

FORMULA 1

Pjastri: Dobra odluka tima, hvala na izuzetnom naporu

Australijski vozač Oskar Pjastri (23) iz Meklarena izjavio je danas, nakon prve pobjede u Formuli 1 na Velikoj trci Mađarske, da je to specijalan trenutak za njega, jer je u pitanju dan o kome je sanjao kao dijete.

"Očigledno je da je na kraju bilo malo komplikovano, ali sam zauzeo dobru poziciju na startu i hvala timu na izuzetnom naporu, kao i sjajnom bolidu. Veoma je zabavno voziti za Meklaren i ne mogu da im se zahvalim dovoljno što su mi dali priliku da budem u F1 i da dođem do pobjede nakon samo 18 mjeseci", kazao je Pjastri, a prenio sajt F1.

Upitan o naredbi tima njegovom klupskom kolegi Landu Norisu da mu prepusti lidersku poziciju tri kruga pred kraj trke, Australijanac je naveo da je osjetio malo nervoze dok je iščekivao konačnu odluku.

"Tim je to dobro izveo i mislim da je to bila dobra odluka, zauzeo sam dobru poziciju na startu... Moj tempo vjerovatno nije bio brz koliko sam želio u posljednjem djelu, ali sam i dalje bio u dobroj poziciji, tako da je to bilo dobro izvedeno od strane tima", smatra Pjastri.

Australijski vozač Oskar Pjastri iz Meklarena pobijedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske i ostvario prvu pobjedu u karijeri.

Pjastri je do prve pobede u Formuli 1 stigao tako što mu je klupski kolega Lando Noris tri kruga prije kraja, nakon velikog pritiska iz ekipe, prepustio prvu poziciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније