Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2024. 21:50 >> 21:50
Čitaj mi:

IZA TANDEMA BARSELONE

Embapeova plata najveća u Realu, ali treća u La Ligi

Iako je u Pari Sen Žermenu bio najplaćeniji igrač svijeta, Kilijan Embape će u La Ligi biti tek treći na listi milionera.

Kapiten Francuske je u Real stigao kao slobodan igrač, a "kraljevski klub" mu je na ime bonusa za dolazak isplatio 100 miliona eura. Godišnja plata će mu biti bruto 31,2 miliona eura, piše portal "90min", što je znatno manje nego u PSŽ-u, gdje je u posljednje dvije godine zaradio čak 200 miliona eura ne računajući sponzorske ugovore.

Zanimljivo, više od 25-godišnjeg Parižanina u sljedećoj sezoni će zarađivati tandem Barselone - Frenki de Jong prima godišnje 37,5 miliona, a Robert Levandovski 33,5.

Gotovo je sigurno, ipak, da će Embape zarađivati više od njih dvojice, jer je dogovorio i veliki procenat na marketinška prava, a njegovi dresovi se prodaju u ogromnim količinama.

LISTA 10 NAJPLAĆENIJIH IGRAČA LA LIGE

1. Frenki de Jong (Barselona) - 37,5 miliona
2. Robert Levandovski (Barselona) - 33,5
3. Kilijan Embape (Real Madrid) - 31,2
4. Vinisijus Žunior (Real Madrid) - 28,8
5. Jan Oblak (Atletiko Madrid) - 28,8
6. David Alaba (Real Madrid) - 22,5
7. Džud Belingem (Real Madrid) - 18,7
8. Ilkaj Gindogan (Barselona) - 16,6
9. Federiko Valverde (Real Madrid) - 15
10. Tibo Kurtoa (Real Madrid) - 14,5

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније