Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

21. 07. 2024. 16:41 >> 18:17
Čitaj mi:

ODLUKA LIGE I KLUBOVA

Studenti neće imati priliku da odbrane trofej: Ništa od ABA Superkupa

Superkup ABA lige otkazan je ove sezone, prenosi "Arena" uslijed prebukiranosti rasporeda, ranijeg starta same lige, pa mjesta u kalendaru jednostavno nema.

ABA liga koja će ove godine da broji 16 ekipa (u odnosu na 14 koliko je igrali prošlih sezona) sa dvije nove ekipe Dubai i Spartak (osvajači ABA 2 lige), pa će uslijed i evropskih obaveza ekipa liga krenuto već 20. septembra.

Superkup je planiran za 15. septembar, i Bar je trebao da bude domaćin istog, ali kako prenosi "Arena" to bi bilo naporno za same klubove, organizaciju, pa se tako došlo do toga da se turnir jednostavno otkaže.

Tako SC Derbi ostaje vlasnik pehara osvojenog prošle sezone, kada su prvo iznenađenje priredili u polufinalu kada su izbacili Budućnost, da bi potom u finalu slavili protiv beogradskog Partizana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније