Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

20. 07. 2024. 17:51 >> 17:52
Čitaj mi:

UBJEDLJIV PORAZ I OD TURSKE

Mlada reprezentacija ispala iz A divizije

Porazom od Turske (85:57) mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore oprostila se od A divizije.

Tim Dušana Dubljevića je opet bio nemoćan i šestim porazom u poljskoj Gdinji zapečatio sudbinu.

"Crveni", za koje zbog povrede nije mogao da igra najbolji igrač ove generacije David Mirković, prosječno su gubili mečeve sa čak 29,5 poena razlike.

Posljednju priliku da donekle poprave utisak imaće sjutra (11 časova) u duelu sa Sjevernom Makedonijom za 15. mjesto, ali bi pobjeda bila slaba utjeha, jer se tri najgore selekcije sele u B diviziju.

Jedina dobra stvar je što će šest igrača iz ove ekipe, odnosno sedam sa Mirkovićem, imati pravo nastupa i sljedeće godine i pokušati da vrati Crnu Goru u A diviziju.

Protiv Turske zbog povrede nije igrao Danilo Lacmanović, a najbolji je bio jedan od šestorice rođenih 2005. godine, Vladimir Sudar, sa 20 poena, osam skokova i četiri asistencije. Dvocifren učinak je imao još samo Petar Minić (11).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније