Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

20. 07. 2024. 23:33 >> 23:34
Čitaj mi:

JUŽNI SUDAN PRUŽIO SJAJAN OTPOR

Lebron spriječio istorijsku blamažu drim-tima

Senzacija je izostala, Lebron Džejms je spriječio istorijsku blamažu drim-tima - košem superstara LA Lejkersa na 8,6 sekundi do kraja, košarkaši SAD su savladali Južni Sudan 101:100.

Tim koji je sa svih krajeva svijeta skupio nekadašnji NBA as, Luol Deng, sprema se za istorijski nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, a večeras je dokazao da mu je i te kako mjesto u Parizu.

Predvođen Karlikom Džonsom, koji je navodno potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, Afrikanci su na poluvremenu vodili 58:44.

Džejms je, ipak, uticao da njegov tim preokrene i u završnicu uđe sa plus četiri. Sudanci se nisu predavali, poveli su 100:99, ali je Kralj imao posljednju riječ.

Najstariji igrač u timu Stiva Kera je prednjačio sa 23 poena i po šest skokova i asistencija, a po 15 koševa su upisali Entoni Dejvis i Stef Kari.

Džons je upisao tripl-dabl za poraženi tim (15 poena, 11 uhvaćenih lopti i 10 dodavanja), ali i promašio šut za pobjedu, a najefikasniji je bio Marijal Šajok (25).

Amerikanci igraju još jedan pripremni meč u Londonu, i to protiv aktuelnog svjetskog prvaka Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније