Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 09. 2024. 23:19 >> 23:36

San Marino slavio prvi put nakon 20 godina i 140 odigranih mečeva

San Marino se vratio na pobjednički put nakon čak dvije decenija - selekcija ove male zemlje je u diviziji D Lige nacija savladala Lihtenštajn 1:0 i tako ostvarila prvu pobjedu nakon punih 20 godina, odnosno 140 odigranih utakmica.

Heroj San Marina bio je Niko Sensoi , koji je pogodio u 52. minutu.

San Marino je do sada ostvario samo jednu pobjedu u istoriji i to baš protiv današnjeg protivnika kojeg su savladali u prijateljskom susretu odigranom 28.aprila 2004. godine.

Ova selekcija trenutno zauzima posljednje mjesto na Uefinoj rang listi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније