Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 09. 2024. 21:23 >> 21:24

SELEKTOR OPTIMISTA

Prosinečki: Možemo da igramo sa Islandom, Jovetić ima snage za pola sata

Selektor Crne Gore Robert Prosinečki kazao je da je Island dobra ekipa, ali da njegov tim ima svoje adute u Rejkjaviku.

"Sokoli" sjutra veče otvaraju takmičenje u Ligi nacija.

"Imamo vrlo dobru atmosferu, što je jako bitno. To što smo opet imali problme sa povredama, više ne treba ni pominjati. Sada su važni igrači koji su sa nama, koji će sjutra dati maksimum, da dođemo do dobrog rezultata. Imaju i oni problema, kao i mana, nisu idealni. Dobra su ekipa, ali nije da ih je nemoguće ugroziti", kazao je naš selektor.

Poručio je da vjeruje u dobar rezultat...

"Dobra su ekipa, čvrsta, igraju u formaciji 4-4-2, ali nije da ih je nemoguće ugroziti. Analizirali smo njihove duele sa Engleskom, Holandijom i Ukrajinom. Sigruno da i oni žele da krenu u takmičenje pobjedom, što je normalno. Želimo da odigramo mušku utakmicu i napravimo dobar rezultat ovdje", kazao je Prosinečki.

Stevan Jovetić će meč početi sa klupe. Selektor je otkrio kakav je plan za kapitena u dva meča u septembru.

"Stevan je imao problem sa tetivom, a uz to nije u takmičarskom ritmu. Za dva dana nam već stiže Vels, želim da ga sačuvam malo. Imamo plan za njega, sigurno je spreman za pola sata. Suvišno je pričati koliko nam on znači", kazao je Prosinečki i dodao:

"Svi su motivisani, vjerujem da će igrači koji su do sada igrali manje dati sve od sebe. Sa Erakovićem i Jovovićem smo dobili brzinu u veznom redu, vjerujem u dobru utakmicu", istakao je naš selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније