Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 09. 2024. 13:11 >> 13:11

Ronaldo: Želim da postignem 1.000 golova

Legendarni Portugalac Kristijano Ronaldo sinoć je protiv Hrvatske postigao 900. gol u karijeri, ali ne planira da se na tome zaustavi.

Kako je kazao cilj mu je da tokom karijere postigne 1.000 pogodaka.

Ronaldo je postigao drugi gol u pobjedi Portugala protiv Hrvatske 2:1 u Lisabonu u Ligi nacija.

"Želim da postignem 1.000 golova. Ako ne bude bilo povreda, to je za mene najvažnija stvar, želim to. Postoje video snimci svih golova koje sam postigao", rekao je 39-godišnji Ronaldo.

Ronaldo je emotivno doživeo 900. gol, pao je na koljena i rasplakao se.

To je bio njegov 131. gol za Portugal.

Što se klupske karijere tiče, pogađao je za Sporting, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i Al Nasr, za koji sada igra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније