Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 09. 2024. 13:46 >> 13:46
Čitaj mi:

reagovanje

DPS Nikšić: Uprava FK Sutjeska neznanjem i namještanjem uništava klub

DPS iz Nikšića reagovali su nakon što je bivši trener Miljan Radović kazao da se uprava miješala u njegov posao tražeći da utiču na izbor tima.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

"Na koji način su Demokrate sistemski uništavale simbol grada pod Trebjesom, FK Sutjeska, juče je djelimično na pres konferenciji ukazao i doskorašnji trener Miljan Radović. Duže vrijeme je jasno svima koji vole i prate ovaj klub da Marko Mitrović, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata i ORL doktor, kao i drugi koji o fudbalu ne znaju ništa, liječe svoje dugogodišnje frustracije tako što praktično uništavaju FK Sutjeska".

"Gospoda su dala sebi za pravo da pored trenera određuju ko će i koliko igrati, potpisuju nezakonite ugovore, rastjeruju dobre igrače, vode katastrofalnu transfer politiku, i opet se pravi prostor za kumovske veze. Postavlja se i pitanje ko uzima novac od transfera, a nakon posljednjih istupanja – nek’ se dogovore oko toga".

"Da ne govorimo o skandalima koje su priredili mlađim selekcijama, o kojim je brujao region i zbog koga su bili predmet humora i satire. Svima onima koji vole Sutjesku i fudbal, nije nimalo smiješno, već je to tužno i ogromno razočaranje sportske javnosti u Nikšiću. No, i ovom će brzo doći kraj, i sportom će se baviti oni koji to i znaju, a ne oni koji to čine iz ličnih frustracija i sopstvene koristi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније