Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

06. 09. 2024. 13:20 >> 13:38
Čitaj mi:

prijateljski meč uoči starta kvalifikacija za lš

Gojković: Tek smo se okupili, idemo korak po korak; Ivović: Rezultat može da nas raduje

Jadran m:tel upisao je prvu pobjedu u prijateljskom meču sa Radničkim iz Kragujevca 11:9 pred prepunim tribinama bazena na Škveru.

Bila je to odlična uvertira pred start kvalifikacija za Ligu šampiona, a Jadran je priredio lijepo izdanje. Naporno se radilo u pripremnom periodu, kako kaćžu iz tabora, spremni su za nove izazove. Prvi meč je sa Jugom u gostima 13.septembra na bazenu Gruž u Dubrovniku. 

U matični klub na mjesto trenera se vratio Vladimir Gojković nakon devet godina, a već za sedmicu ga očekuju izazovi na evropskoj sceni.

"Presudila je želja da se dobije utakmica. Mogu biti zadovoljan pobjedom, tek smo se okupili, idemo korak po korak. Nema puno vremena do kvalifikacija za Ligu šampiona, prvi meč je protiv Juga. Spremaćemo se, želimo da uđemo u Ligu šampiona. Biće teško, znam kako se igraju utakmice tamo, ali sa ovim pristupom meču i igrom možemo da se nadamo ulaskom u Ligu šampiona", rekao je Vladimir Gojković.

Poslije 14 godina u klub se vratio Aleksandar Ivović da završi karijeru. 

"Lijep je osjećaj, utakmica je bila prava, veliki protivnik koji u svojim redovima ima pet olimpijskih šampiona, tribine pune, bilo je pravo uživanje igrati utakmicu. Rezultat može da nas raduje iako je pripremni period, okupili smo se prije manje od mjesec. Imamo pespektivne igrače u našim redovima, spustiću neka svoja očekivanja obzirom da sam bio u rehabilitacionom periodu. Što se tiče Juga, nezgodna ekipa, to je jedna ekipa na svom terenu a druga na gostujućem. Igrao sam u Jugu u sezoni 2011/2012 tako da znam o čemu pričam. Imaju dugu tradiciju igranja tih velikih utakmica na svom bazenu tako da će to biti teško ali gledajući ovo večeras sigurno da ćemo imati neke naše šanse i da ćemo ih iskoristiti", rekao je Ivović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније