Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 09. 2024. 14:53 >> 14:53

ISPISALI ISTORIJU

Heroj San Marina: Nisam bio rođen kada smo posljednji put pobijedili

Fudbaleri San Marin sinoć su protiv Lihtenštajna (1:0) upisali prvu pobjedu u jednoj takmičarskoj utakmici. Prethodno su istog rivala savladali prije dvije decenije , ali u prijateljskom meču.Čovjek odluke sinoć bio je Niko Sensoli, tinejdžer iz malo poznatog kluba iz četvrtog ranga takmičanja u Italiji.

"Osjećaj je fenomenalan, pobijediti kod kuće, pred svojim navijačima i porodicom, to je nešto što nema cijenu. Ne sjećam se posljednje pobjede, jer se tada još nisam ni rodio, ali sad smo to učinili, moramo vjerovati u trenutak i okrenuti se sljedećoj utakmici", izjavio je junak male evropske države.

Ističe da su dali posljednji atom snage za pobjedu...

"Znali smo da im možemo parirati, pripremali smo se za utakmicu i kako da reagujemo ako oni povedu. Međutim, bilo je 0:0, stisnuli smo zube i nastavili se boriti. Na kraju smo uspjeli, branili smo se do posljednje sekunde, kako bismo odbranili prednost i pobijedili", kazao je Sensoli.

Opisao je i kako se osjećao nakon što je zatresao mrežu.

"Emocija je nevjeroatna, još ne mogu da vjerujem... Pogodak posvećujem porodici i najboljem prijatelju, koji me gledao, isto tako i svim navijačima San Marina koji su bili na stadionu. Posebno sam zahvalan saigračima i stručnom štabu koji su bili fantastični", nabrojao je Sensoli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније