Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

06. 09. 2024. 16:30 >> 16:30

RAPID PRVI RIVAL

Popović: Želimo da uživamo u LŠ i da igračice stiču iskustvo

Budućnost u nedjelju počinje novu sezonu u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Evrope. Rapid je prvi protivnik u okviru grupe B EHF Lige šampiona i veliki izazov za mladi podgorički tim.

Bojana Popović, trenerica "plavih", ističe da ekipa rasterećeno ulazi u ovo takmičenje.

"Jednostavno sve ovo što smo radile u prethodnih četiri-pet sedmica, treba da prenesemo na teren. Igračice pomažu jedna drugu, imamo dobar taj timski duh i vjerujem da to može da nas dovede do dobrog rezultata. Rapid je pravljen za velike domete i zbog toga nema potrebe da osjećamo pritisak, nego samo da se bavimo nama i našom igrom", kazala je Popović.

Osvajanjem trofeja na pripremnom turniru u mađarskom Debrecinu, "plave" su pokazale da su dostigle visok nivo forme i da spremno dočekuju duele protiv izuzetnih protivnika u grupi B.

"Uvijek je lijepo ući u sezonu sa određenom dozom samopouzdanja, ali ipak Liga šampiona je potpuno nešto drugačije u odnosu na pripremne turnire. Radimo na tome da adrenalin kod igračica bude na nekom nivou, koji neće da ih optereti. Želimo da uživamo ove godine i da igračice stiču iskustvo", kazala je Popović.

Kaže da je ekipa u pripremnom periodu pokazala karakter, što je jako hrabri.

"Najvažnije je da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Na pripremnim mečevima smo se vraćali kada smo gubili, to hrabri i kada se moja ekipa izbori s tim da ne paniči kada je u minus fazi, biće nam mnogo lakše", zaključila je Popović.

Meč u Bukureštu igra se u nedjelju u 16 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније