Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 09. 2024. 21:38 >> 21:38

AS LACIJA

Marušić: Navikli smo na probleme sa povredama, vjerujem u dobar rezultat

As Lacija, Adam Marušić biće kao gotovo uvijek velike adut crngorske reprezentacije. Od njega se sjutra očekuje da napravi velike probleme odbrani Islanda.

"Kad se igra za reprezentaciju svaka utakmica je bitna, a veoma važno je dobro početi. Igramo protiv veoma dobre reprezentacije Islanda, ali imamo šanse. Gledali smo snimke, znamo u čemu možemo da tražimo priliku za dobar rezultat", Marušić.

On kaže da i pored toga što nedostaje nekoliko igrača, ekipa vjeruje u dobar rezultat.

"Dosta je novih, mladih igrača u reprezentaciji. Kroz sve ove godine navikli smo da imamo pehove sa povredama, non-stop neku grupu odsutnih, ali to je dio fudbala. Moramo se okrenuti onima koji su tu. Sigurno će svi dati maksimum. Možemo da ostvarimo dobar rezultat", kazao je Marušić.

On se osvrnuo i na kvalitet naše grupe, u kojoj su još Vels i Turska.

"Zanimljiva je grupa i mislim da možemo da igramo sa svima. Ali, prije svega, moramo da budemo fokusirani na ovu utakmicu, tek onda na sljedeće koje dolaze. Idemo meč po meč, pa ćemo vidjeti koji je naš cilj. U svakom slučaju, vidjeli smo gdje su nam šanse, pokušaćemo da ih ugrozimo i probamo da uzmemo koji bod – poručio je na kraju Adam Marušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније