Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

06. 09. 2024. 13:47 >> 13:47

RAZOČARAN ZBOG IZBACIVANJA IZ TIMA

Bergvajn: Ne želim više da sarađujem sa Kumanom

Holandski fudbaler Stiven Bergvajn kritikovao je danas selektora reprezentacije Ronalda Kumana koji ga je izbacio iz ekipe poslije transfera u Saudijsku Arabiju.

Bergvajn je u ponedjeljak iz Ajaksa prešao u Al Itihad, a Kuman ga je optužio za "nedostatak sportske ambicije" i rekao da ga neće više pozivati u reprezentaciju.

Bergvajn, koji je od 2018. godine odigrao 35 utakmica i postigao osam golova za Holandiju, rekao je da su ga povrijedile Kumanove izjave na konferenciji za novinare u utorak.

"Ne tretirate tako igrače. Uvijek sam smatrao da je čast igrati za holandsku reprezentaciju, ali pod ovim selektorom to više ne želim. Završio sam sa nekim ko me namjerno ovako prikazuje u medijima", naveo je 26-godišnji Bergvajn za holandski Telegraf.

On je rekao i da je razočarn što Kuman nije prvo sa njim razgovarao i ponovio da ne želi više da sarađuju.

Bergvajn je igrao za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta i bio je starter u osmini i četvrtfinalu tog turnira.

Holandija će u subotu igrati protiv Bosne i Hercegovine, a u utorak portiv Njemačke u Ligi nacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније