Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 09. 2024. 13:28 >> 13:27

Mesi: Di Marija će nam nedostajati

Pobjeda Argentine nad Čileom 3:0 u kvalifikacijama za Mundijal ostaće upamćena i po oproštaju Anhela Di Marije od nacionalnog tima. Najbilji igrač "gaučosa" Lionel Mesi kazao je da mu je žao što nije mogao da bude na oproštaju sunarodnika , te da će se osjetiti njegovo odsustvo.

Di Marija je nakon odbrane titule na Kopa Amerika ovog ljeta odlučio da se povuče iz reprezentacije.

"Žao mi je što nisam mogao da budem tu, u toj specijalnoj noći za tebe, znaš da pokušavam da se oporavim kako bih mogao da se vratim. Želio sam da budem tu, makar i putem ovog videa, nadam se da uživaš sa porodicom, voljenima i Argentincima. Ovaj ispraćaj je zaslužen zbog svega što si učinio za nas", naveo je Mesi u video poruci, prenio je sajt Gol.

Di Marija je debitovao 2008. godine i za Argentinu odigrao 145 utakmica, uz 31 gol. Sa nacionalnim timom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2022. i dva trofeja Kupa Amerike 2021. i ovog ljeta.

"Pored svega kroz šta smo morali da prođemo, na kraju smo bili šampioni u svemu. Uživaj jer si to zaslužio, mnogo ćeš nam nedostajati", dodao je Mesi.

Mesi je čitavu reprezentativnu karijeru proveo sa Di Marijom, sa kojim je osvojio i olimpijsko zlato 2008. u Pekingu. Takođe, bili su saigrači u Pari Sen Žermenu u sezoni 2021/2022.

Mesi se oporavlja od povrede skočnog zgloba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније