Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 08. 2024. 15:56 >> 15:57
Čitaj mi:

SPISAK ISLANDA

Povratnik Gilfi i sin Ejdura Gudjonsena napadaju Crnu Goru

U danu kada je selektor Velsa Kreg Belami odabrao igrače koji će na startu B Lige nacija igrati sa Turskom i Crnom Gorom, isto je učinio i šef struke drugog rivala "hrabrih sokola", Oge Hareide.

Norveški stručnjak, koji vodi Island, odredio je imena 24 igrača koja će se sudariti sa timom Roberta Prosinečkog 6. septembra u Rejkjaviku i tri dana kasnije sa Turskom u Izmiru.

Najzvučnije ime je Gilfi Sigursson, koji je prvi strijelac u istoriji "ribara" sa 27 golova. Bivši igrač Evertona, Totenhema i brojnih drugih klubova se ovog proljeća vratio kući i potpisao za Valur, a za reprezentaciju je posljednji put igrao u oktobru prošle godine, kada je dva puta pogodio mrežu Lihtenštajna.

Od iskusnijih igrača tu je Johan-Berg Gudmundson, koji je prije nekoliko dana iz Barnlija prešao u saudijski Al-Orobah, a zanimljiv je i sin nekadašnjeg napadača Čelsija i Barselone, Ejdura Gudjonsena, Andri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније