Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 08. 2024. 23:33 >> 23:33
Čitaj mi:

LA LIGA

Olmo pokazao zašto ga je Barsa čekala 10 godina

Kada je Zdravko Mamić 2014. doveo kapitena U16 ekipe Barselone i reprezentacije Španije svi su bili u čudu kako je takav potencijal stigao u Dinamo.

Dani Olmo je, ipak, pokazao da je povukao pravi potez, u redovima "modrih" i kasnije Lajpciga se razvio u vrhunskog igrača, a večeras pokazao zašto su ga u Barseloni čekali 10 godina.

Momak koji je čekao da nekoliko igrača napusti "blaugranu" prije nego što stekne pravo da bude registrovan je već na debiju donio tri boda katalonskom velikanu.

Olmo je u 82. minutu primio loptu od saigrača iz zlatne španske generacije, Lamina Jamala, i pogodio "malu mrežu" za pobjedu na gostovanju Rajo Valjekanu 2:1.

"Pčelice" su povele već u 9. minutu golom Unaija Lopesa, vodili i na velikom odmoru, ali je u nastavku uslijedila velika ofanziva tima Hansija Flika, koji je na poluvremenu ubacio Olma umjesto Ferana Toresa.

U 60. minutu je izjednačio Pedri, u 71. je poništen pogodak Roberta Levandovskog zbog faula Žila Kundea u začetku akcije, ali se potpuna ofanziva isplatila...

Barsa je prva na tabeli sa devet bodova, dva više od Viljareala, a tri od Selte, koji su sinoć u sjajnom obračunu igrali 4:3 na "Estadio de la keramika".

U prvom meču večeri, Majorka i Sevilja su igrali 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније