Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 08. 2024. 09:23 >> 09:30
Čitaj mi:

srušio se na teren tokom utakmice

Preminuo urugvajski fudbaler

Urugvajski fudbaler Huan Izkujerdo preminuo je nekoliko dana nakon što je pao na terenu tokom utakmice Sao Paola i Nasionala u okviru Kopa Libertadores.

Izkijerdo je početkom jula napunio 27 godina, igrao je na poziciji centralnog defanzivca, a vIJest o njegovoj smrti je potvrdio Nasional, klub za koji je igrao.

"Sa najvećim bolom i šokom u srcu, potvrđujemo da je preminuo naš voljeni igrač Huan Izkujerdo. Izražavamo najdublje saučešće njegovoj porodici, prijateljima, kolegama i najmilijima. Svi u Nasionalu doživjeli su nenadoknadiv gubitak. Počivaj u miru Huane, bićeš sa nama zauvijek".

Izkujerdo je u osmini finala Kopa Libertadores između njegovog Nasionala i Sao Paula pao na teren, ljekari su hitno reagovali i Huan je prebačen u bolnicu. Prema prvim informacijama bio je životno ugrožen, međutim kasnije su iz Urugvaja stigle vijesti da postoji olakšavajuća okolnost. Navodno, Izkujerdo nije imao srčani zastoj, već srčanu aritmiju.

Međutim, pet dana kasnije je preminuo.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније