Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 08. 2024. 15:14 >> 15:14
Čitaj mi:

POLJSKI GOLMAN

Šćensni odbio 19 miliona po sezoni Al Nasra i završio fudbalsku karijeru

Poljski golman Vojćeh Šćensni objavio je danas da završava svoju fudbalsku karjeru.

Bivši golman Arsenala i Juventusa je na kraju prošle sezone saznao da "Stara dama" ide u novom smjeru kada je u pitanju startni golman i da će Mikele di Gregorio postati prva opcija.

U međuvremenu saudijski gigant An Nasr je ponudio 34-godišnjem poljskom reprezentativcu dvogodišnju ugovor težak 38 miliona eura, pa se očekivalo da će Šćensni ponovo zaigrati u istom timu kao i Kristijano Ronaldo.

Međutim, na iznenađenje svih odlučio je ipak da vrijeme za penziju.

On je kao tinejdžer stigao u akademiju Arsenala iz varšavske Legije, i u Londonu je postao startni golman nakon što je jednu sezonu branio kao igrač Brentforda. Nakon pet sezona na "Emirejtsu" pozajemljen je Romi gdje je branio dvije godine a onda je 2017. godine postao golman Juventusa.

U "Staroj dami" je bio prva ocija, čaki nakon što se Đanluiđi Bufon vratio iz PSŽ-a sve do kraja prošle sezone.

Ima tri titule i tri kupa osvojena sa Juventusom, pretprošle sezone je bio u idealnom timu Serije A, dok je kao fudbaler Arsenala dva puta osvajao FA kup.

Za reprezentaciu Poljske je branio 84 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније