Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

27. 08. 2024. 21:35 >> 21:35
Čitaj mi:

TRAŽI AGRESIVNU ODBRANU

Žakelj: Potrebno nam je vrijeme da se uigramo u napadu

Dan pred povratak kući sa mini priprema u Sloveniji, košarkaši Budućnost Volija su savladali Krku 86:79.

Andrej Žakelj je dao minutažu svim igračima i bio je zadovoljan onim što je vidio.

"Dobro smo završili ovaj dio priprema. Malo više smo danas rotirali, šansu su dobili i ostali igrači, pa je minutaža bila podijeljena svima. Najbitnije je da su odnos i hemija pravi. Ima još mnogo stvari da se radi, ali moramo korak po korak i da budemo strpljivi. Ponavljam, svi momci su pozitivni i dobrog karaktera", poručio je Žakelj.

Slovenački stručnjak će insistirati na agresivnoj odbrani, a poručuje da je za uigravanje u napadu najvažnije vrijeme.

"Volim da se igra čvršća odbrana. Mislim da smo je danas pet do 10 minuta odigrali vrhunski preko cijelog terena. Volim da smo agresivni, a u napadu je potrebno da budemo uigraniji. Neophodno nam je još dosta vremena da se upoznamo, jer nismo imali ni sve igrače, zaključio je 45-godišnji trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније