Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 08. 2024. 13:48 >> 14:06
1

LIGA NACIJE

Stigla potvrda: "Sokoli" čekaju Vels u Nikšiću

Utakmica Lige nacija u kojoj će naša reprezentacija dočekati reprezentaciju Velsa, igraće se na Gradskom stadionu u Nikšiću.

Ovu informaciju podijelio je na svom Facebook profilu predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković.

"Veliki dan za sve nas. Upravo sam dobio informaciju iz FSCG da će fudbalska A reprezentacija Crne Gore, u okviru Lige nacija, dočekati Vels — u Nikšiću", napisao je Vuković.

On je čestitao i svim zaposlenima u FK Sutjeska.

"Čestitam, prije svega, upravi i svim zaposlenima u FK Sutjeska, čiji je naporan i ogovoran rad na poboljšanju infrastrukture i održavanju terena bio presudan. Siguran sam da će naš grad biti odličan domaćin, a naša reprezentacija, na krilima navijača, ostvariti pobjedu nad Velsom".

Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala je raije stadion pod Goricom krajem jula i zabranila da se na njemu igraju revanši drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Dečića i Dinama iz Batumija, i Budućnosti i CSKA 1948 iz Sofije.

Očajno stanje u kojem se našao naš najveći stadion nije se popravilo do danas, pa je Nikšić bio praktično posljednja alternativa da se meč uopšte odigra u Crnoj Gori, jer su solucije bile da Crna Gora igra i van svojih granica prvi meč u Ligi nacija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније