Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

27. 08. 2024. 13:15 >> 13:20

na korak do nba lige

Kaboklo trenira sa Golden Stejtom, nada se angažmanu

Bruno Kaboklo trenira sa Golden Stejt Voriorsima, javlja italijanski košarkaški “insajder” Andrea Kalconi.

Iako ima ponudu Hapoela iz Tel Aviva, ambicije Bruna Kabokla su veće pa se brazilac nada angažmanu u NBA.

Brazilski centar Kabokla ima važeći ugovor sa Partizanom do 2025. godine ali je jasno da posle svega što se dogodilo prethodne sezone Kabokla neće nastaviti karijeru u klubu iz Humske.

“Bruno Kaboklo će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka sa ciljem potpisivanja ugovora sa tom organizacijom i vjeruje da će uspjeti. Trenutno smo u pregovorima i dobro napredujemo”, kaže šef agencije “Hazan menadžment”.

Još nije poznato kako će se rasplesti razlaz Partizana i Kabokla i da li će crno-beli dobiti obeštećenje kada ih centar bude napustio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније