Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 06. 2024. 23:34 >> 23:34
Čitaj mi:

SELEKTOR NAKON PORAZA

Prosinečki: Bilo je i dobrih stvari, greške moramo popravljati do Lige nacija

Selektor Crne Gore, Robert Prosinečki, kazao je nakon poraza od Gruzije 1:3, moke zadovoljan utakmicom, ali da je bilo i dobrih stvari.

"Pa dobro, ne možemo biti zadovoljni bez daljnjega, jer kad dvije utakmice izgubiš, uvertira za ono što slijedi u devetom mjesecu, Liga nacije, nije bilo onako kako smo mislili da će biti poslije drugog poluvremena sa Belgijom, ali dobro", kazao je on.

Prosinečki je podsjetio da je bilo problema sa kadrom.

"Imamo dosta bolesnih igrača, Joveta tek u drugo poluvrijeme, tako da smo pokušavali da vidimo sve igrače, manje više da vidimo šta je najbolje za deveti mjesec. Dobro, mislim da je bilo nekih dobrih stvari, ali sigurno da trebamo puno raditi na tome, pogotovo s jednom ekipom kao što je Gruzija, koja je otišla na Evropsko prvenstvo, koja ima nevjerovatno dobru tranziciju, igra odlično kontra napad, primimo prvi gol jeftino iz kornera i onda poslije toga sve malo uđe u nervozu, što je normalno".

Drugo poluvrijeme bilo je znatno bolje.

"Ali dobro, drugo poluvreme je već puno bolje, težićemo i dalje igri, ima tu igrača koji će nam doći, koji su i vrlo bitni za ovu reprezentaciju i tako da ćemo biti sigurno puno bolje u devetom mjesecu, jer ovdje šesti mjesec je najgori u biti, zato što svima završila sezona, svi razmišljaju već o odmorima i to je tako jednostavno. Bio sam igrač i sam i šesti mjesec je najgori, ali dobro, to je kako je, vidjeli smo neke stvari koje su dobre, na nekim moramo poraditi".

Bilo je taktičkih pomjeranja, probao je Prosinečki sa Jakovićem i Vešovićem na krilu, Vukčevićem na poziciji desnog beka.

"Kad primiš prvi gol, kao što sam rekao, onda je malo ušla konfuzija i malo strah, što je normalno, onda su oni razigrali i vrlo teško je bilo. Bilo je tu dosta grešaka u svemu tome, ali Marko je odigrao dobro, Vukčević na desnom beku koji inače nije standardan, tako je bio jako dobar, ali vidjećemo sve što će biti, tu dolazi Marušić, dolazi nam još igrača koji nam sigurno puno znače, neki igrači nisu u formi što je normalno, da li nisu igrali, da li je promjena nekih klubova, ali u biti će sigurno to biti puno bolje u devetom mjesecu".

Selektor je zaključio da ostaje da se radi na tome da se izvuku dobre stvari iz mečeva sa Belgijom i Gruzijom, a da se greške moraju ispraviti.

"Pa dobro, ne možemo biti zadovoljni kad se izgube obije utakmice, to je sasvim jasno, ali bilo je nekih dobrih stvari, tih dobrih stvari ćemo probati dalje, a moramo ove greške popraviti", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније