Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 08. 2024. 15:41 >> 15:41

SAGA JE GOTOVA

Dogovorili se Čelsi i Napoli: Lukaku u srijedu na medicinskim pregledima

Saga oko prelaska Romelua Lukakua u Napoli je gotova, budući da su Čelsi i italijanski klub našli cifru koja odgovara i jednima i drugima, pa je sada dolazak "Velikog Roma" samo puka formalnost.

Lukaku će u srijedu obaviti medicnske preglede nakon čega će da stavi potpis na ugovor sa Naolitancima do juna 2027. godine.

Napoli će "Plavcma" uplatiti 30 miliona eura uz, za sada neobjavljene bonuse.

Lukaku će tako ponovo sarađivati sa Antoniom Konteom koji ga je trenirao u Interu i sa kojim je osvojio Seriju A, prije rekordnog transfera u Čelsi.

Njegov drugi boravak na "Stamford bridžu" nije prošao slavno, uslijedila je pozajmica u Inter, pa pozajmica u Romu, ali kako sada stvari stoje i belgijski fudbaler će konačno moći da se veže za jedan tim, barem tri naredne godine.

Ostaje da se vidi šta će Napoli da uradi sa Viktorom Osimhenom kojeg gotovo nasilno žele da prodaju u Saudijsku Arabiju, iako je i sam agent nigerijskog reprezentativca naglasio da njegov klijen je još mlad da bi pošao u Arabiju i da ima toliko toga da ponudi u nekim od najjačih liga Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније