Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

26. 08. 2024. 13:27 >> 13:27
Čitaj mi:

uoči meča sa novakom đokovićem

Radu: Idem na teren da pobijedim Đokovića

Na startu US opena srpski teniser Novak Đoković odmjeriće snage sa Raduom Albotom iz Moldavije.

Moldavac je izjavio da se raduje meču sa Đokovićem ali ističe da neće biti lako.

"Radujem se ovom meču, to je veliki izazov za mene, test mojih sposobnosti. Znam da će se meč prenositi širom svijeta. Idem na teren da pobijedim, ali potpuno razumem izazov sa kojim se suočavam", izjavio je Radu i dodao:

"Ako igram odličan tenis, otići ću zadovoljan. Svjestan sam da je Đoković teži protivnik od Federera, sa kojim sam se susreo dva puta. Dueli sa njim i drugim sjajnim igračima kao što je Mari može mi pomoći da se nosim sa emocijama ovakvog meča. Radoznao sam da vidim kako će na to uticati činjenica da se radi o najboljem meču u pet setova. Moram da budem psihički spreman da izvršim neophodna prilagođavanja", rekao je Radu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније