Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 06. 2024. 00:33 >> 00:34
Čitaj mi:

RUBEŽIĆ, JANKOVIĆ, VUKČEVIĆ NAKON MEČA

"Loš osjećaj poraz pred našim navijačima, do septembra da ispravimo greške"

Naši fudbalski reprezentativci dijele mišljenje da uvertira pred septembar i početak Lige nacije nije bio dobar.

Crna Gora je poražena od Gruzije večeras sa 1:3 u utakmici u kojoj je bilo i eksperimentalnih poduhvata selektora Roberta Prosinečkog.

Slobodan Rubežić, štoper Abedina nije zadovoljan, ali misli i da treba vremena ekipi da se ukomponuje.

"Katastrofa je osjećaj da smo pred našim navijačima izgubili 3:1 i da nismo ostvarili trijumf pred ovu ljetnju pauzu i da imamo neki odličan uvod za Ligu nacija. Izgubili smo, svi znamo da je to bilo slabo. Nije opravdanje ali treba vremena da svi ukompunujemo kako treba", kazao je štoper škotskog velikana.

Rubežić je samokritičan, pa je rekao da se dosta prostora ostavljalo brzim Gruzinima za kontre i polukontre.

"Prvenstvenoo, počevši od mene, mi smo dozvolili Gruziji, stajali smo daleko, pravili smo im prostor, takvim igračima daš pola metara metar i pokažu ti kakvi su".

Marko Vukčević je izrazio nadu da će do septembra sve da bude kako treba.

"Igrali smo jednu ne tako dobru utakmicu. Priželjkivali smo dobru uvertiru prije Lige nacije. Primili smo jedna gol iz prekida, dva gola iz kontre, polukontre. Znali smo da su dobra ekipa da su dobri u tranziciji. Ima dosta do septembra, nama je najbitnija Liga nacija, nadamo se da će u septembru da bude kako treba", kazao je fudbaler Varaždina.

Pričao je i kako je to igrati u tandemu sa Markom Vešovićem, koji obično igra na poziciji desnog beka, a danas je bio ofanziviniji.

"Volim da igram sa Vešovićem, držimo tu desnu stranu, on, Marušić i ja. Marušić nam je falio. Volim da igram sa tavkim igračem, ja idem napred on me zatvori, i suprotno i super je".

Kazao je i da su "hrabri sokoli" očekivali težak meč.

"Očekivali smo dobru Gruziju, radili smo analizu. Trče dosta, agresivni su dosta, teško je igrati protiv njih", kazao je Vukčević.

Marko Janković smatra i da je normalno da Gruzija bude sas većim motivom budući da ih čeka EURO za devet dana.

"Posljednja utakmica u sezoni, prijateljska je, ali probali smo da damo sve od sebe, da nam bude uvertiva za sve što predstoji. Igrali smo protiv jedne dobre reprezentacije koja se sprema za EP, čiji motiv je prirodno na visočijem od našeg, Nije opravdanje, nije alibi moramo bolje. Pred nama su jako bitne utakmice i treba što bolje da se spremimo, da radimo na greškama da analiziramo i da probamo da podignemo igru u svakom smislu na viši nivo", kazao je fudblaer Karabaga.

On je danas igrao na poziciji lijevog krila.

"Selektor je tražio od mene da igram na toj poziciji, na kojoj nisam igrao par godina. Dao sam sve od sebe, ne mislim da sam igrao posebno ni ekstra ni loše. Svi smo dali sve od sebe, igrali smo protiv ekipe koja je spremna za EURO", kazao je Janković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније