Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 08. 2024. 12:30 >> 12:30

MO SALAH

"Faraon" Enfilda i nestvarna statistika: 128 utakmica ista tolika kontribucija golova

Poznato je da Mohamed Salah obožava prve utakmice sezone u Premijer ligi od kada je stigao u Liverpul, ali prvi put u istoriji od kad je na Enfildu je dao dva gola na prve dvije utakmice.

Sa golom protiv Brentforda, kojim su "Crveni" stavili tačku na pobjedu od 2:0 protiv ekipe iz predgrađa Londona Salah je došao do svog 93. gola pred domaćom publikom na 128 odigranih mečeva.

Kada se tome dodaju asistencije, kojih je na Enfildu zabilježio 35 dođe se do nestvarne brojke o kontribiciji golova 128 na 128 utakmica.

Zato Salah s pravom nosi nadimak "Faraon", ili "egipatski kralj".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније