Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

27. 08. 2024. 09:18 >> 09:22
Čitaj mi:

us open

Đere pred meč sa Đokovićem: Šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane

U drugom kolu US opena gledamo srpski derbi Laslo Đere i Novak Đoković.

Đere je posle preokreta stigao do pobjede protiv Jana-Lenadra Štrufa i zakazao  duel sa Đokovićem.

Na konferenciji je srpskim medijima rekao da se posle oporavka od povrede još ne osjeća potpuno spremno za izazove sa kojima se susreće.

"Da, mislim cjelokupno neobičan meč, puno uspona i padova. Osjećao sam manjak samopouzdanja u tim nekim trenucima, kao na primjer prvi set taj-brejku, onaj promašeni forhend za, 6:5, mislim, to su ti momenti gdje se tačno vidi da mi fale mečevi pobjede. Onda ono, treći set 6:2 u taj-brejku, to bolje i da ne komentarišem. Mislim, jeste počela malo ruka da zateže, ne lakat nego ovdje sa spoljne strane, ne znam da li to zbog možda malo neke izmjene neke tehnike, nesvjesno, u toku servisa, to mi je pravilo problem, pa to je počelo malo da mi vuče vrat u trećem setu. Sve ostalo sa osnovne linije bilo je okej, nisam imao problema, ali servis mi je baš pravio dosta problema. Ovo mi je bukvalno najveća pobjeda ove godine i drago mi je zbog toga, nadam se da je ovo sad početak povratka nakon operacije i cijele ove slabe sezone", rekao je Đere.

Đoković i on su prošle godine u Njujorku igrali u trećem kolu.

"Nema tu šta sad puno da se kaže, vjerujem da ću se fizički oporaviti i biti spreman za taj meč, nadam se da će i ruka biti dobro. Svi dobro znaju ko je Novak Đoković i šta je postigao u tenisu, brojke su, naravno, na njegovoj strani, ne samo protiv mene nego protiv bilo koga da igra, tako da, šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane. Evo, opet sam se uvjerio da je ovaj sport vrlo čudan, par puta mi je došlo maltene da spakujem torbe i da odem kući, kako je sve izgledalo, a onda na kraju sam preokrenuo i dobio u pet setova. Tako da ne znam šta da kažem, samo se nadam da ću odigrati svoj maksimum i da će biti dobar meč, vidjećemo", zaključio je Đere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније