Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

26. 08. 2024. 09:09 >> 09:11
Čitaj mi:

serija a

Dibala otkrio zašto je odbio arapske milione

Roma je poražena na Olimpiku od Empolija 2:1, ali je u centru pažnje bio Paulo Dibala, koji je fantastičnoj ponudi iz Saudijske Arabije rekao "ne".

Argentinac je dobio ponudu iz snova za trogodišnji ugovor vrijedan 75 miliona eura.

"Svi pitaju za novac. Ja sam stavio sve na sto i presudili su porodica, supruga, grad, tim i želja za povratkom u nacionalni tim. Imam 30 godina, osjećam se dobro. Znam da me mnogi kritikuju zbog povreda, ali se trudim da vodim računa o sebi", rekao je Dibala i dodao:

" Ništa se nije promijenilo kod mog agenta. Čuo sam neke da će on izgubiti mnogo novca, ali to nije istina. On je samo želio da ja budem srećan pri izboru. On mi nije samo agent, već i prijatelj koji mi želi sreću. Što se kluba iz Saudijske Arabije tiče ne znam kako su oni podnijeli, pošto uopšte i nisam razgovarao sa njima", rekao je Dibala.

Na kraju se dotakao i same utakmice.

"Imali smo mnogo banalnih grešaka. Gotovo ništa nismo sproveli od dogovorenog. Moramo da nastavimo da radimo, ovo ostavimo iza sebe i da čekamo da se prelazni rok što prije završi da definitivno znamo kakav tim imamo", zaključio je Dibala

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније