Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 08. 2024. 13:13 >> 13:13
Čitaj mi:

VIKTOR ROKE

Stigao kao Barsin odgovor na Endirka, nakon pola sezone seli se na pozajmicu u Betis

Na velika zvona su u Kataloniji ponosno isticali da ja Barselona završila potpis Viktora Rokea, brazilskog fudbalskog vonderkida.

Napadač Atletiko Paranaensea je stigao kao odgovor Barselone na Realovo dovođenje Endrika, a nisu bili rijetki oni koji su smatrali da Viktor Roke ima veći potencijal od svog zemljaka.

Čekao se januar 2024. da Brazilac debituje za "blaugranu", a već je krajem mjeseca postigao jedini gol u pobjedi svog tima nad Osasunom.

Međutim brazilski fudbaler je dobijao sve manje i manje minuta kod Ćavija, djelom i zbog toga što Lamine Jamal igra na sličnoj poziciji.

Do kraja sezone postigao je svega još jedan pogodak, pa je fudbaler koji je plaćen 30 miliona proglašen za "promašaj".

Kako je riječ o fudbaleru koji ima tek 19 godina, Viktor Roke će imati priliku za "popravni", ali ne u Barseloni već u Betisu.

Fudbaler je poslat na pozajmicu u klub iz Sevilje, koji će moći potom da ga otkupi.

U Betisu će raditi pod palicom Manuela Pelegrinija, trenera koji sjajno radi sa mladim fudbalerima, a imaće mentore u Isku i Nabilu Fekiru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније