Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 08. 2024. 10:56 >> 11:03
Čitaj mi:

OD IDUĆE SEZONE...

Vinisijus odložio odluku o S.Arabiji: Potencijalno najveća plata u istoriji sporta

Brazilski napadač i fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior, nije sasvim odbio mogućnost da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Kako prenosi ESPN, on je samo odložio odluku do iduće godine, kada bi ipak mogao da odluči da pođe putem Nejmara, Kristijana Ronalda, Karima Benzeme,

Njega ugovor sa "kraljevskim klubom" veže još tri naredne godine, ali navodno Al Ahli je spreman da plati klauzulu koja iznisi nevjerovatnih milijardu eura.

Iako se za sada ne pominje kolika bi bila plata fudbalera, iz tabora Vinisijusa nagovještavaju da bi postao najplaćenji sportista u istoriji ne samo fudbala, nego sporta generalno.

Pominje se da bi Brazilac mogao da dobije nestvarnih 350 miliona eura po sezoni.

Saudijsa Arabija gleda da što više ojača ligu, a od najboljih fudbalera planete želi da napravi ambasadore Mundijala koje treba da se održi 2034. godine.

Vinisijus je u Realu od 2018. godine, odigrao je 267 utakmica, dao je 83 gola i zabilježio 77 asistencija.

Osvojio je tri puta La Ligu, dva puta Ligu šampiona, a po mnogima je favorit za osvajanje Zlatne lopte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније