Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 08. 2024. 16:14 >> 19:14
Čitaj mi:

GUŽVA NA STAMFORDU

Čelsi želi još jednog napadača: Ajvan Toni nova meta "plavaca"

Gotovo nevjerovatne stvari se događaju na "Stamford bridžu" od kada je vlasništvo kluba preuzeo američki milijarder Tod Boli.

Ekipa "plavaca" je pod Bolijem, od sredine 2022. godine potpisala čak 40 novih fudbalera, koji je u prosjeku koštao klub 33 miliona eura.

Kada se sve stavi na papir Čelsi je potrošuo 1,3 milijarde eura na nova pojačanja.

Uz sve to većina fudbalera potpisje atipične ugovore na sedam godina, pa se postavlja pitanje kako Čelsi uspjeva da ispoštuje finansijski fer plej.

I dok neke igrače uspjevaju da prodaju, kao što je slučaj Romelua Lukakua kojeg u narednih par dana šalju u Napoli, a golmana Kepu na pozajmicu u Bornmut, čini se da nekako uvijek nađu način da nadoknade to sve na tržištu.

Posljednja informacija koja se pojavila u britanskim medijima je da se Čelsi okrenuo dovođenju englesog reprezentativca Ajvana Tonija.

Fudbaler Brentforda je bio blizu prelaska u Saudijsku Arabiju, ali pitanje je hoće li sada napustutu Premijer ligu, pa i sam London kada ga traži Čelsi.

"Skaj sport" prenosi da je na adresu "pčela" stigla zvanična ponuda i da je klub iz zapadnog Londona ozbiljno razmatra.

Čelsi je htio i Viktora Osimhena iz Napolija, ali za sada nema podataka hoće li uspjeti da dovedu i Nigerijca.

Za sada imaju 11 fudbalera koji igraju u napadu, od čega od klasičnih napadača imaju Nikolasa Džeksona, Armanda Brohu (čiji je transfer u Ipsvič propao), Davida Fofanu, Deivida Vašintona pa i Žoaa Felikisa koji više igra ulogu polušpica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније