Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

27. 08. 2024. 17:51 >> 17:52
Čitaj mi:

OSTAJE U FEJNORDU

Transfer Bajloua u Sautempton propao zbog stare povrede

U moru transfera u završnici prelaznog roka mnogi prođu nezapaženo, ali kad neki propadne onda se to oglasi na "sva zvona".

Prelazak golmana Fejnorda Džastina Bajloua u Sautempton je otkazan zbog povrede 26-godišnjeg golmana, iako on tvrdi da mu to ništa ne smeta.

Bajlou se obratio navijačima Fejnorda preko Instagrama i poručio da nije ni želio da ide među "svece".

"Dragi Fejnordersi, bio sam na putu za Premijer ligu. Poslije posebnog dana prošle sedmice, na čemu sam izuzetno zahvalan, pripremio sam se da napustim Fejnord. Nije mi to bilo lako i to nije bio moj prvi izbor, ali je to moralo da se uradi u interesu moje karijere", napisao je Bajlou.

Iako su se klubovi dogovorili oko obeštećenja, problem je bio stara povreda.

"Ljekarski pregled je pokazao da Sautempton ima drugačiji stav od Fejnorda o liječenju stare povrede. Potpuno sam spreman i to me ne ometa, ali poštujem stav medicinskog osoblja Sautemptona. Ovo me vraća u Roterdam, u moj klub Fejnord. Moja veza sa gradom i klubom je veoma jaka. Nastaviću da se borim za mjesto na golu Fejnorda i reprezentacije Holandije. Fejnorders, hvala vam na podršci koju mi uvijek pružate", poručio je Bajlou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније