Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 08. 2024. 15:31 >> 15:31
Čitaj mi:

DRUGI MANDAT NA "STAMFORD BRIDŽU"

Feliks prošao medicinske preglede, danas potpisuje za Čelsi

Portugalski fudbaler Žoao Feliks prošao je danas medicinske preglede u Londonu i do kraja dana bi trebalo da stavi potpis na ugovor sa Čelsijem.

Time se nastavlja masovno dovođenje fudbalera u londonski klub, a Feliks je dobio ugovor do juna 2030. godine uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu.

Fudbaler Atletiko Madrida koji je nekada važio za najvećeg svjetskog talenta kada je za 125 miliona prešao u redove "jorgandžija" nikada nije do kraja opravdao očekivanja, iako i dalje pokazuje svoje fudbalsko znanje.

Interesantno je da je u drugoj polusezonu, odnosno od januara do juna 2023. godine Feliks bio na pozajmici u Čelsiju, gdje se nije proslavio.

Na debiju protiv Fulama, koji je njegov tim izgubio 2:1, Feliks je zaradio direktni crveni karton i suspenziju od tri utakmice, a do kraja pozajmice postigao je četiri gola na 16 utakmica. Tadašnji trener Čelsija Mauricijo Poketinjo nije želio da otkupi njegov ugovor, pa je Feliks završio na novoj pozajmici, ovoga puta u Barseloni.

U katalonskom timu imao je solidnu sezonu, dao je 10 golova u svim takmičenjima, od čega dva Atletiku u oba meče prvenstva, ali Barselona nije imala finansija da ga zadrži.

U pravcu Madrida nakon potpisivanja ugovora trebalo bi da krene Konor Galager, vezni fudbaler Čelsija koji je želja trenera Atletika Dijega Simonea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније