Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 08. 2024. 10:44 >> 10:44
Čitaj mi:

la liga

Španija slavi Olma, debi iz snova

Barselona je sinoć savladala Rajo Valjekano 2:1 u gostima, upravo golom Olma za preokret, u njegovom prvom nastupu za Blaugranu.

Dani Olmo je propustio prve dvije ligaške utakmice jer Barselona nije mogla da ga registruje zbog finansijskih ograničenja.

"Veoma dobro sam se osjećao, veoma sam se radovao ovoj utakmici. Osjećao sam se veoma dobro fizički, spreman za igru. Sada se to konačno dogodilo, tako da sam stvarno srećan što sam igrao, debitovao i pomogao ekipi. Otkad sam stigao, veselio sam se prvoj utakmici, debiju koji nije mogao bolje proći", rekao je Olmo.

Španska "Marka"  je preko cijele naslovnice stavila fotografiju Olma raširenih ruku uz veliki naslov "Priđite i poljubite sveca".

"Magični Olmo" stoji na naslovnici "Mundo Deportiva" te dodatak: "Danijev zvjezdani debi ključan za savršen učinak Barselone i usamljenost na vrhu LaLige."

I "Sport" na naslovnici također ima Olma uz natpis "Spektakularni debi" uz dodatak: "Olmo je ušao u drugom poluvremenu i izveo revoluciju".

Olmo umalo da izostane sa sinoćne utakmice jer je Barselona bukvalno u posljednjem trenutku uspjela da registruje svoje najveće pojačanje, nakon što ga je dovela iz Lajpciga za 55 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније