Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 08. 2024. 13:27 >> 13:28
Čitaj mi:

uefa

Čeferin: Ronaldo je jedna od najsjajnijih zvijezda u sazvježđu Lige šampiona

Kristijanu Ronaldu će sjutra na ceremoniji žrijeba za Ligu šampiona u Monaku biti dodijeljena specijalna nagrada.

Nagradu će mu uručiti prvi čovjek UEFA-e Aleksandar Čeferin.

Tokom više od 18 godina, noseći dresove Sportiga, Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa Kristijano Ronaldo je postigao 140 golova na 183 utakmice u Ligi šampion, što je 11 golova više od Lionela Mesija.

„Kristijano Ronaldo je jedna od najsjajnijih zvijezda u sazvježđu Lige šampiona. Njegovi izuzetni golgeterski rekordi u takmičenju čini se da će odolijevati stubu vremena i predstavljaće u budućnosti veliki izazov za generacije koje dolaze. Njegova konstantna izuzetnost na vrhunskom nivou samo su put ka stalnoj potjeri ka timskim i individualnim uspjesima i nagradama. U više od dvije decenije on je uvijek napredovao i mijenjao igru svojom uvijek mladalačkom strašću za postizanjem i proslavama golova. Njegov profesionalizam, radna etika, posvećenost i sposobnost da sija na najvećoj pozornici su kvaliteti kojima bi fudbaleri na cijelom svijetu trebalo da teže“, poručio je Čeferin.

U sedam sezona je Kristijano Ronaldo bio najbolji strijelac Lige šampiona. Takođe je rekorder po broju postignutih golova u jednoj sezoni Lige šampiona – u sezoni 2013/14. postigao ih je 17.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније