Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 08. 2024. 14:33 >> 14:33
Čitaj mi:

MLADI AS BARSE POKIDAO LIGAMENT KOLJENA

Mark Bernal završio sezonu zbog teške povrede

Tek što je počeo da igra za prvi tim Barselone, Mark Bernal mora na dugu pauzu - 17-godišnji defanzivni vezista je pokidao prednji ukršteni ligament i propustiće praktično cijelu sezonu.

Bernal je jedan od "izuma" Hansija Flika, jer ga je promovisao iz B tima, sa kojim je prošle sezone igrao u trećem rangu španskog fudbala.

Nametnuo se na pripremama i na sva tri meča La Lige bio starter, ali je protiv Rajo Valjekana morao da izađe iz igre u 71. minutu.

Odmah se vidjelo da je doživio ozbiljnu povredu, a na snimku magnetnom rezonancom je utvrđeno da je pokidao prednji ukršteni i povrijedio lateralni ligament.

S obzirom na to da oporavak od ovakvih povreda traje minimum osam mjeseci, jasno je da će novi biser La Masije biti van terena makar do 18. rođendana, koji slavi 26. maja sljedeće godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније