Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2024. 15:33 >> 15:33
Čitaj mi:

OSTAVKA DIREKTORA AKADEMIJE BARNLIJA

Poslao poruku u pogrešnu grupu i ostao bez posla - igrače nazvao smeće i ludak

Koliko greška u slanju poruke može da bude skupo plaćena najbolje je na svojoj koži osjetio direktor Akademije Barnlija, Dejv Longvel, koji je bio prinuđen da podnese ostavku.

Naime, Longvel je u izvještaju koji je očito namijenio svom menadžeru, a greškom poslao u grupu u kojoj su igrači i stručni štab Akademije, iznio oštre kritike na račun prvotimaca "klaretsa".

Čovjek koji je u novembru preuzeo funkciju je zbog te greške bio prinuđen da napusti posao poslije samo devet mjeseci, jer je u Barnli stigao u novembru prošle godine.

Longvel je u tom izvještaju iznio kritike na račun tadašnjeg menadžera, Vensana Kompanija, kao i dosta igrača iz prvog tima.

"San" je došao do izvještaja, u kojem se nalaze zajedljivi komentari o velikom broju igrača i zamjera Kompaniju što je tokom sezone u Čempionšipu "nagurao" mnogo pojačanja koja ne mogu da igraju u Premijer ligi. Ispostavilo se da Longvel nije pogriješio, jer se Barnli ekspresno vratio iz elite u stepenik slabije takmičenje.

"Ima mnogo igrača koje je Vini potpisao dok smo bili u Čempionšipu, a koja su se mučila u Premijer ligi. Veliki je problem što ne može da se izvuče novac za mnogo igrača, jer je Vini ostavio metež iza sebe sa mnogo igrača koje je doveo, a onda otišao", napisao je Longvel, aludirajući na Kompanijev odlazak u Bajern.

Dao je i atribute mnogima od njih, pa je za jednog napisao da je lijen i ima loš stav, za drugog da je prosut novac za njega, a za jednu od zvijezda tima da je miljama daleko od nivoa potrebnog za Premijer ligu.

Ni to nije bilo sve - za jednog prvotimca je rekao da je čudnog atletskog stanja, jednog proglasio "katastrofom - ludim momkom", a jedan je zavrijedio i epitet smeće.

Taj izvještaj je došao do uprave, pa je jedino logično rješenje bila Longvelova ostavka, koju je uprava prihvatila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније