Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

05. 06. 2024. 08:25 >> 08:41
Čitaj mi:

prijateljski meč rtcg2

Crna Gora večeras sa Belgijom: Dobra priprema za ono što nas čeka u septembru

Fudbaleri Crne Gore igraju večeras na stadionu "Kralj Buduen" sa reprezentacijom Belgije. Utakmica će početi u 20.30, prenos je na RTCG2.

Belgijanci su treći na FIFA rang listi, samim tim našu reprezentaciju očekuje težak meč.

"Oni su to sigurno zadnjih desetak godina, bili su čak i prvi jedno vrijeme, sada su top tri, sigurno da je zadovoljsto igrati, pogotovo na ovakvom stadionu protiv jednih od najboljih igrača na svijetu, tako da sigurno da smo srećni zbog toga", rekao je kapiten našeg tima Stevan Jovetić.

Iako je u pitanju prijateljski meč, naši fudbaleri smatraju da je rezulat veoma bitan.

"Imamo još dvije prijateljske, i onda nakon toga u septembru već se kreće. Tako da rezultat je bitan, ali bitnije je da imamo igru i da se spremimo za ono najbitnije što dolazi od septembra. Tražićemo i ovdje da imamo dobar rezultat, sada igramo protiv jedne od najboljih selekcija, ne bi prognozirao", rekao je Jovetić.

Selektor Robert Prosinečki ne može da računa na nekoliko standardnih igrača. U večerašnjem meču neće biti Stefana Savića, Adama Marušića, Milana Mijatovića, Marka Tućija…

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније