Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

15. 07. 2024. 22:54 >> 22:54
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO ZA MLADE

Veliki poraz mlade reprezentacije: Litvanija dobila +48 razlike

Mlada muška košarkaška reprezentacije Crne Gore pretrpjela je ubjedljiv poraz od Litvanije 96:48.

Ekipa koju predvodi Dušan Dubljević nakon poraza od Slovenije 20 razlike, te Islanda 18, pretrpjela je svoj najveći poraz na Evropskom prvenstvo za mlade koje se održava u poljskom Gdinju.

Koliko su Litvanci bili dominantni protiv naših momaka najbolje se vidi u odnosu skokova gdje su imali 43 skoka više - 63 naspram naših 20.

Ekipa koju predvodi Liamonas Eglinskas je povela 10:2 već nakon dva i po minuta igre, naši momci su smanjili sa linije penala, da bi onda uslijedila nova serija "baltičkih divova" 13:0 kojom je meč već praktično bio riješen.

Ni u jednom trenutku nismo uspjeli da napravimi barem mini seriju kako bi uhvatili prijljučak, a Litvanija je svaku dionicu dobila dvocifrenim rezluztatom.

Dubljević je, ako ništa, barem rasporedio minutažu svim igračima kako bi se odmorili pred duel osmine finala gdje naše momke čeka neporažena ekipa Španije.

Taj duel igraće se u srijedu.

Na kraju, Petar Minić i Čedomir Žižić postigli su po 8, Vasilije Todorović i Lazar Mirotić postigli su po 7, Jakša Pejović i Vladimir Sudar po 6, Amar Ličina i Danilo Lacmanović po 3.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније