Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 07. 2024. 19:41 >> 20:22
4
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2025.

Šokantan poraz Crne Gore u Torshavnu

Fudbalerke Crne Gore poražene su od Farskih Ostrva u Torshavnu 2:1, u pretposljednjem kolu grupe C3 kvalifikacija za EURO 2025.

Da bi izborile baraž izabranice Mirka Marića moraju da pobijede Grčku pod Goricom u utorak.

Naša selekcija je od starta preuzela inicijativu, ali su Faranke prve stigle do velike šanse.

I to dvije u jednom napadu. Prvo je 16. minutu nakon velike gužve i kornera, jedna naša igračica otklonila opasnost, da bi Đukić u posljednjem trenutku zaustavila Helensdotir.

Ipak, u 19. minutu nije bilo spasa. Sevdal je sjajno plasirala loptu sa 13-14 metara, Krstović je bila nemoćna.

Ipak, dobro su reagovale izabranice Mirka Marića nakon primljenog pogotka. Već u 22. minutu smo izjednačili - loše je reagovala golmanka Faranki, Dešić je glavom proslijedila loptu do Kuč, koja je iz blizine poslala loptu u mrežu.

U 30. minutu Bulatović je šutirala iz izgledne pozicije, ali pravo u golmanku domaće selekcije.

I onda novi šok za "crvene". Torolovsdotir je šutirala sa 30 metara, loše je intervenisala Krstović i lopta je završila u mreži 2:1.

U posljednjim sekundama prvog dijela Bulatović je sa preko 30 metara uputila projektil, prečka je spasila Faranke.

U nastavku, odmah su naše igračice krenule sa napadima. U 53. minutu Kuč je šutirala sa 20 metara, ali je Ostero odbranila.

Ista igračica je osam minuta kasnije imala odličnu priliku. Iskosa sa lijeve strane , ali je Ostero sjajno interevenisala.

Nisu ni Farska Ostrva bila bezopasna. Hojdal je pobjegla našoj odbrani u 69. minutu, ali joj je Krstović dobro ušla u šut.

Posljednju šansu stvorili smo u nadoknadi, kada je jedna defanzivka domaće selekcije u posljednjem trenutku intervenisala ispred Bulatović na petercu...

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније