Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

10. 07. 2024. 14:42 >> 14:50

Jovetić se oprostio od Olimpijakosa: Bilo je ovo zadivljujuće putovanje

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić oprostio se od Olimpijakosa, pa će ovog ljeta tražiti novi angažman.

On je sa klubom iz Pireja osvojio Uefinu Ligu konferencija, što mu je prvi evropski trofej u karijeri.

"Nije nikad lako reći doviđenja, ali je mnogo lakše kada ispištete istoriju prije nego što to kažete. Bilo je ovo zadivljujuće putovanje. Želim da se zahvalim svima za ovaj uspjeh. Predsjedniku Marinakisu, Antoniju Kordonu, Hoseu Ignjasiju i Dijegu Martinesu, ljudima koji su me doveli u Olimpijakos. Zatim mojim saigračima - mojim lavovima, samo mi znamo šta se deševalo u svlačionici, šta smo sve prošli da bismo osvojili ovaj trofej", navao je Jovetić na Instagramu.

On se posebno osvrnuo na ambijent koji prave pristalice Olimpijakosa.

"Hvala i treneru Hoseu Luisu Mendilibaru i njegovom stručnom štabu, fitnes trenerima, medicinskom timu, nutricionistima, kuvaru, ekonomu! Posebno hvala našem 12. igraču tokom cijele sezone, našim nevjerovatnim navijačima. Igrao sam na mnogo stadiona, ali ambijent koji pravite vi momci je jedinstven!", napisao je crnogorski as.

Jovetić je u dresu grškog velikana odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, postigao je osam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније