Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

16. 07. 2024. 10:12 >> 10:48
2

ispraćaj za pariz

Cetinje će večeras dostojanstveno ispratiti naše olimpijce

Po prvi put Cetinje će večeras organizovati ispraćaj crnogorskih olimpijaca na put u Pariz. Prenos možete gledati na TVCG3 od 20h.

Tom prilikom predsjednik države Jakov Milatović predaće učesnicima Igara crnogorsku zastavu, koju će nositi na zvaničnom otvaranju u Parizu. 

Posebnu podršku večeras će dobiti naši vaterpolisti, bokserka Bojana Gojković, jedriličar Milivoj Dukić, teniserka Danka Kovinić, plivačica Jovana Kuljača , plivač Miloš Milenković i atletičar Darko Pešić.

Vaterpolisti Crne Gore će igrati u grupi A Olimpijskih igara u Parizu. Naš tim će se za plasman u četvrtfinale boriti sa Italijom, Hrvatskom, Rumunijom, Grčkom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Kuljača će se takmičiti u disciplini 50 metara slobodnim stilom, a Miloš na 100 metara leptir stilom.

Jedriličar Dukić nastupiće u disciplini laser, bokserka Bojana Gojković u kategoriji do 54kg dok će se Darko Pešić takmičiti u disciplini 110m prepone. 

Gojković, Pešić i plivači Kuljača i Milenković dobili su pozivnice za Pariz od Tripartitne komisije Međunarodnog olimpijskog komiteta. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније